De Reconnectie® - praktijk de Branding

praktijk de branding, massagetherapie en meer...
een zee van aandacht bij praktijk de branding
diensten Praktijk de Branding
massagetherapie, bewustwording, healing, hooggevoeligheid
Ga naar de inhoud

De Reconnectie®

HEALING
De Reconnectie verbindt de mens weer met zijn oorspronkelijke staat van Zijn.

De persoonlijke Reconnectie is erop gericht je als mens weer te verbinden ("reconnect") met het grotere geheel.

Oorspronkelijk waren de meridiaanlijnen van ons lichaam, ook wel acupunctuurlijnen genoemd, verbonden met het energetisch netwerk dat om de aarde loopt. Deze lijnen zijn ook wel bekend als LeyLijnen.

De meridiaanlijnen van het lichaam waren ontworpen om buiten het lichaam door te lopen en ons aan te sluiten op een veel groter netwerk. Via deze netwerklijnen waren we verbonden met het hele universum en vond er op alle niveaus uitwisseling plaats van communicatie, energie, licht en informatie. In de loop der tijden zijn wij van deze lijnen losgekoppeld.

De perfecte intelligentie van het universum
Door "nieuwe" energetische lijnen (axiatonale lijnen) rond het lichaam aan te brengen en te activeren, word je weer verbonden met dit netwerk en kan er weer uitwisseling plaatsvinden. Deze nieuwe lijnen zijn onderdeel van een tijdloos netwerk van intelligentie.

De Reconnectie is voor je persoonlijke evolutie. Het zet je op je levenspad en zorgt ervoor dat je je levensdoelen sneller en makkelijker ontdekt en ook bereikt.

Voorbeelden van ervaringen zijn: versnelde bewustzijnsgroei, impuls voor de lichamelijke gezondheid, krachtige verbinding met jezelf, innerlijke ruimte ervaren, enz. Het is voor iedereen anders.

De Reconnectie is maar één keer in je leven nodig en bestaat uit twee sessies. Tussen de twee sessies mag maximaal twee dagen zitten. Het resultaat is permanent. Geadviseerd wordt om voorafgaand aan De Reconnectie tenminste één Reconnective Healing te ontvangen, om af te stemmen op de energie.

De Reconnectie kost € 333 voor beide sessies. Dit is een wereldwijd vastgestelde prijs.
Voor meer informatie over De Reconnectie, zie de websites: www.thereconnection.nl of www.thereconnection.com

Eric Pearl - en iedereen verbonden met dit werk - kunnen geen garanties geven of beloftes doen. Ook worden er geen diagnoses gesteld en worden er geen specifieke problemen als zodanig behandeld. Je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor je gezondheid.

© JV webdesign 2023
Praktijkadres: Huibert Pootstraat 23, 1962HA Heemskerk - Tel. 0251-236988 / 06-49798515
Terug naar de inhoud